Regelmatig onderhoud van uw Porsche is van het grootste belang. Met onze gespecialiseerde apparatuur, uitgebreide ervaring en kennis en gecertificeerde monteurs is uw Porsche bij ons in uitstekende handen. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van onderhoud; van een kleine beurt, oliewissel of aircoservice tot een volledige revisie. Ook uw auto nemen onze specialisten graag onder handen, maak daarom nu een afspraak in onze werkplaats.

AutoVentura is door Porsche erkend als reparateur, daardoor voldoet ons onderhoud aan de hoogste standaard. Wij werken met originele onderdelen en volgens de voorgeschreven procedures waardoor uw Porsche tevens zijn fabrieksgarantie behoudt.

Bij ons kunt u naast het onderhoud terecht voor de mooiste jong gebruikte Porsche modellen. In onze showroom staan altijd meerdere Porsches op voorraad. Heeft u interesse in een proefrit of bent u benieuwd naar een inruilvoorstel van uw huidige auto? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs.

Staat de door u gewenste Porsche momenteel niet in onze voorraad? Neem dan contact op met onze verkopers. Met ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland hebben wij uw unieke auto snel binnen handbereik.

Onderhoud inplannen

Bas

Verkoop adviseur
 

Het laatste Porsche Nieuws

Nothing found.

Bekijk alle nieuwsberichten