Regelmatig onderhoud van uw Land Rover is van het grootste belang. Met onze gespecialiseerde apparatuur, uitgebreide ervaring en kennis en gecertificeerde monteurs is uw Land Rover bij ons in uitstekende handen. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van onderhoud; van een kleine beurt, oliewissel of aircoservice tot een volledige revisie. Ook uw auto nemen onze specialisten graag onder handen, maak daarom nu een afspraak in onze werkplaats.

Door uw Land Rover bij ons als officiële Land Rover service dealer te laten onderhouden voldoet het onderhoud aan de hoogste standaard. Wij werken met originele onderdelen en volgens de voorgeschreven procedures waardoor uw Land Rover zijn fabrieksgarantie behoudt.

AutoVentura is sinds 1994 officieel service dealer voor Land Rover.
Bij ons kunt u naast het onderhoud terecht voor de mooiste Land Rover en Range Rover modellen. In onze showroom staan altijd meerdere Land Rover en Range Rover Sport modellen op voorraad. Heeft u interesse in een proefrit of bent u benieuwd naar een inruilvoorstel van uw huidige auto? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs.

Staat de door u gewenste auto momenteel niet in onze voorraad? Neem dan contact op met onze verkopers. Met ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland hebben wij uw unieke auto snel binnen handbereik.

Onderhoud inplannen

Jan-Willem

Senior verkoop adviseur